Εταιρικο Προφιλ

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία ΗOVAT χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία, κατασκευάζει και διαθέτει στην αγορά τους προηγμένους ηλιακούς θερμοσίφωνες, ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες, τα ηλεκτρομπόιλερ και Boiler λεβητοστασιου Ηowat.

Η μέχρι σήμερα πορεία της εταιρείας μας την καθιστά μία από τις πιο αξιόλογες επιχειρήσεις στον κλάδο της, διαθέτοντας ένα ευρύτατο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών στην Ελλάδα και παράλληλα αναπτύσσοντας έντονη εξαγωγική δραστηριότητα.

Στόχος παραμένει πάντοτε η άριστη ποιότητα και η συνεχής βελτίωση των προϊόντων καθώς και η σωστή εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη. Αυτό επιτυγχάνεται με τη συνεχή αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού, την χρήση άριστων ποιοτικά υλικών, το έμπειρο και εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και την τήρηση όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών παραγωγής από το ISO.

Το εργοστάσιο της εταιρείας βρίσκεται στην παραλία Ασπροπύργου θέση Στεφάνι, σε εγκαταστάσεις εκτάσεως 7.000 τ.μ, όπου πραγματοποιείται η παραγωγή των προϊόντων με σύγχρονα μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας. Στον ίδιο χώρο στεγάζονται όλα τα τμήματα της εταιρείας.

Ευχαριστημένοι Πελάτες
93%
Νέες Τεχνολογίες
91%
Εξυπηρέτηση Πελατών
96%

Έχετε Απορίες?

Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τα προιόντα μας καθώς και τεχνικές πληροφορίες ή αν θέλετε να μας γνωρίσετε, παρακαλούμε πολύ επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

 

logo.png

Θέση Στεφάνι,
Παραλία Ασπροπύργου
Τ.Κ. 193 00

Follow Us

Copyright © HOWAT 2021. All Rights Reserved.

Αναζήτηση